Musik

Næste koncert:

Räfven - svensk band - Råstof .....Fredag d. 23. februar 2018 Kl: 20:00


Medlem: 115,00 kr.


Ikke medlem: 140,00 kr.


 

Velkommen til "Musik På Industrien" i Aarup


Velkommen til koncerter på Kulturhuset Industrien! 

 

Du er nu på en hjemmeside, hvor du kan læse om "Musik På Industrien" i Aarup - og bestille billetter.

 

Det er foreningen "Kulturelt Samråd - Musik På Industrien" (KS-MPI) der arrangerer ca. 20 koncerter årligt på Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

KS-MPI tager initiativ til og afholder hvert år en række kulturelle arrangementer med hovedvægten lagt på koncerter. Langt de fleste på Industrien og de fleste som enearrangør, men KS-MPI samarbejder også med Aarup Biografforening og det lokale bibliotek samt andre aktører.

 

Det er udelukkende frivillige, engagerede og ulønnede mennesker, der står for det praktiske ved arrangement og afvikling af koncerterne.

 

Vi gør vores bedste for, at få dit besøg til at blive en god oplevelse, hvor du føler dig velkommen! Vi bestræber os på at lave et så alsidigt program som muligt, inden for de rammer vi har! Det være sig kendte og ukendte fra både Danmark og andre lande.                                     

 

Vi har også noget, vi kalder "RåstofKoncerter - musik på vej". Læs mere under flisen "Råstof".

 

Vi glæder os til at føre koncerterne ud i livet – Vi håber at møde dig og dine til mange gode oplevelser på Industrien i Aarup!

Mange hilsener "Kulturelt Samråd - Musik På Industrien"


PS Hvis du har lyst til at være med i dette arbejde med at holde dit lokalområde levende, kan du også på denne hjemmeside læse om, hvad du kan gøre!  - Eller send os en mail på aktiv@musikpaaindustrien.dk. Så kontakter vi dig!

 

Vi vil gerne minde om, at vi har indkøbt et lille anlæg (mikrofoner, mixer, højtalere mm.) til brug for både os selv og byens foreninger og aktivgrupper i forbindelse med udendørs – eller indendørs – arrangementer, når der er behov. Det kan sagtens spille en plads som Sanggaards Plads op. Kontakt - Henry Petersen 23300902 - hvis I vil låne anlægget. For os er det en måde at være med til at skabe liv i Aarup.

 

Vi deltager i Danske Handicaporganisationers ledsageordning, så handicappede kan bruge deres ledsagekort hos os.