Næste koncert:

Medlem: 0,00 kr.

Ikke medlem: 0,00 kr.

Det er foreningen "Musik På Industrien", der arrangerer koncerterne

"Musik På Industrien" i Aarup er en forening hvor medlemmerne er enkeltpersoner, der har lyst til at styrke kulturlivet i Aarup, uanset hvor man måtte bo.

Det koster 50 kr. om året for  enkeltpersoner at være medlem af foreningen "Musik På Industrien".

Hvis du vil være medlem, så skriv til info@musikpaaindustrien.dk - eller benyt flisen "Kontakt".

Hvis du gerne vil være aktiv, skal du først være medlem. - Se under fanen "Vær med".

"Musik På Industrien" har en bestyrelse bestående af 7 personer og 2 suppleanter, der bliver valgt på den årlige generalforsamling. (Halvdelen på valg hvert år).

"Musik På Industrien" ledes i det daglige af bestyrelsen, og herudover er det ca. 40 aktive/frivillige, der varetager alle opgaver i forbindelse med koncerterne, som bar, billetsalg, catering, lyd og lys og ikke mindst alt det praktiske ind imellem.

Fælles for alle aktive er, at arbejdet bærer lønnen i sig selv. Ingen får kolde kontanter, kun varme oplevelser.

Link til foreningens vedtægter: vedtægter

Bestyrelsen for "Musik På Industrien" består af:

Henry Petersen, formand og medbooker - nyfaeste@gmail.com  tlf. 23300902

Winnie Damgaard, kasserer - windam@stofanet.dk , kasserer@musikpaaindustrien.dk

Simon Langli, næstformand, booker -  simonlangli@gmail.com  eller booking.raastof@gmail.com

Birthe Lund Henriksen, indkøb - birthelund@godmail.dk

Doris Pettersson, støttegruppen Råstof og billetter -  doris.pett@hotmail.com

og billet@musikpaaindustrien.dk

Bjarne Hansen -  PR - bjarneh@gmail.com

Allan Jørgensen - macc@macc.dk

Ulla Christensen, sekretær, suppleant - Ullacc@gmail.com

Estrid Westh-Nielsen, suppleant - wesni@stofanet.dk