Næste koncert:

Lørdag d. 28. juli 2018 Kl: 11:00

Medlem: 0,00 kr.

Ikke medlem: 0,00 kr.

Det er foreningen "Musik På Industrien", der arrangerer koncerterne.

"Musik På Industrien" i Aarup er en forening hvor medlemmerne er enkeltpersoner, firmaer eller organisationer, der har lyst til at styrke kulturlivet i Aarup, uanset hvor man måtte bo.

Det koster 50 kr. om året for  enkeltpersoner at være medlem af foreningen.

Hvis du vil være medlem, så skriv til info@musikpaaindustrien.dk - eller benyt flisen "Kontakt".

Hvis du gerne vil være aktiv, skal du først være medlem. - Se under fanen "Vær med".

"Musik På Industrien" har en bestyrelse bestående af 7 personer og 2 suppleanter, der bliver valgt på den årlige generalforsamling. (Halvdelen på valg hvert år).

"Musik På Industrien" ledes i det daglige af bestyrelsen, og herudover er det ca. 40 aktive/frivillige, der varetager alle opgaver i forbindelse med koncerterne, som bar, billetsalg, catering, lyd og lys og ikke mindst alt det praktiske ind imellem.

Fælles for alle aktive er, at arbejdet bærer lønnen i sig selv. Ingen får kolde kontanter, kun varme oplevelser.

Bestyrelsen for "Musik På Industrien" består af:

Henry Petersen, formand og medbooker - nyfaeste@gmail.com, tlf. 23300902

Winnie Damgaard, næstformand, kasserer og billetter - windam@stofanet.dk