Næste koncert:

Medlem: 175,00 kr.

Ikke medlem: 200,00 kr.

Det er foreningen "Musik På Industrien", der arrangerer koncerterne

"Musik På Industrien" i Aarup er en forening hvor medlemmerne er enkeltpersoner, der har lyst til at styrke kulturlivet i Aarup, uanset hvor man måtte bo.

Det koster 50 kr. om året for  enkeltpersoner at være medlem af foreningen "Musik På Industrien".

Hvis du vil være medlem, så skriv til info@musikpaaindustrien.dk - eller benyt flisen "Kontakt".

Hvis du gerne vil være aktiv, skal du først være medlem. - Se under fanen "Vær med".

"Musik På Industrien" har en bestyrelse bestående af 7 personer og 2 suppleanter, der bliver valgt på den årlige generalforsamling. (Halvdelen på valg hvert år).

"Musik På Industrien" ledes i det daglige af bestyrelsen, og herudover er det ca. 40 aktive/frivillige, der varetager alle opgaver i forbindelse med koncerterne, som bar, billetsalg, catering, lyd og lys og ikke mindst alt det praktiske ind imellem.

Fælles for alle aktive er, at arbejdet bærer lønnen i sig selv. Ingen får kolde kontanter, kun varme oplevelser.

Link til foreningens vedtægter: vedtægter

Bestyrelsen for "Musik På Industrien" består af:

Henry Petersen, formand og medbooker - nyfaeste@gmail.com  tlf. 23300902

Winnie Damgaard, næstformand, kasserer - windam@stofanet.dk , kasserer@musikpaaindustrien.dk

Søs Fredtoft, booker - soesfredtoft@gmail.com eller booking.raastof@gmail.com

Birthe Lund Henriksen, sekretær og indkøb - birthelund@godmail.dk

Doris Pettersson, støttegruppen Råstof og billetter -  doris.pett@hotmail.com og billet@musikpaaindustrien.dk

Bjarne Hansen -  bjarneh@gmail.com

Simon Langli -  simonlangli@gmail.com

Kirsten Jeppesen, suppleant - kirstenejner@gmail.com

Estrid Westh-Nielsen, suppleant - wesni@stofanet.dk

Har du spørgsmål vedrørende køb af billetter, er du velkommen til at kontakte os på email-adressen: billet@musikpaaindustrien.dk