Næste koncert:

Fredag d. 19. januar 2018 Kl: 20:00

Medlem: 150,00 kr.

Ikke medlem: 175,00 kr.

Det er foreningen - "Kulturelt Samråd - Musik På Industrien", der arrangerer koncerterne.

"Kulturelt Samråd - Musik På Industrien" (KS-MPI) i Aarup er en forening hvor medlemmerne er enkeltpersoner, firmaer eller organisationer, der har lyst til at styrke kulturlivet i Aarup, uanset hvor man måtte bo.

Det koster 50 kr. om året for  enkeltpersoner at være medlem af KS-MPI.

Hvis du vil være medlem, så skriv til info@musikpaaindustrien.dk - eller benyt flisen "Kontakt".

Hvis du gerne vil være aktiv i KS-MPI, skal du først være medlem. - Se under fanen "Vær med".

"Kulturelt Samråd - Musik På Industrien" har en bestyrelse bestående af 7 personer og 2 suppleanter, der bliver valgt på den årlige generalforsamling. (Halvdelen på valg hvert år).

KS-MPI ledes i det daglige af bestyrelsen, og herudover er det ca. 40 aktive/frivillige, der varetager alle opgaver i forbindelse med koncerterne, som bar, billetsalg, catering, lyd og lys og ikke mindst alt det praktiske ind imellem.

Fælles for alle aktive er, at arbejdet bærer lønnen i sig selv. Ingen får kolde kontanter, kun varme oplevelser.

Bestyrelsen for "Kulturelt Samråd - Musik På Industrien" består af:

Henry Petersen, formand og medbooker - nyfaeste@gmail.com, tlf. 23300902

Morten Alm, næstformand - mortenalm@hotmail.com