Musik

Allan Olsen - soloLørdag d. 05. marts 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Han kommer i eget hår! På Holbergs tid gik man med ansigtet pudret og med paryk. Kun de fattigste gik ”i eget hår”, som man sagde dengang. Hårdt boostet forlorenhed…

På mange måder lige så forlorent som i dag, hvor viden og indsigt synes at komme til kort i populismens gustne flammer. Talentløsheden har gode betingelser i ny-liberalismens væksthus, hvor wannabe’s hyldes i guldkaret, eller som Allan Olsen synger i Lille Gråspurv: Vi er i ”pralhanens tid” – spraglede prydfjer pudses, og bryster pustes op.

Engang havde de Holberg, i dag har vi heldigvis Allan Olsen. Den populære sanger og sangskriver har aldrig pyntet sig med lånte fjer eller spillet med fordækte kort. Olsen kommer, spiller og går i eget hår - om end det er begrænset, hvor meget der er tilbage af det.

Allan Olsen er spot on – what you see is what you get – og dét er hans store fanskare vældig tilfredse med. Nu kan de glæde sig til foråret, hvor han atter begiver sig ud i landet, solo og med et repertoire, der strækker sig over hele karrieren, fra debut’en Norlan frem til i dag.

”Jeg kan godt lide at turnere med både Dalton og med mit eget band, men jeg føler mig mere hjemme alene, for så kan alt ske. Selvfølgelig ligger der et pres på solisten, der ikke har nogen at læne sig op ad, men det pres tager jeg gerne”, fortæller Allan Olsen og tilføjer med et glimt i øjet, at han på plussiden ”slipper for ventetid og trommelydprøver”!

Er der mere sige, andet end skynd dig at købe billet inden der er udsolgt!