Musik

Allan Olsen - soloLørdag d. 14. marts 2015 Kl: 20:00


Medlem: 250,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Der er jo ikke så meget at fortælle om Allan Olsen, som I ikke ved i forvejen. Men vi kan bringe en række citater af en anmeldelse af en koncert med Allan Olsen i Aarhus, som Morten Ebert Larsen skrev og som blev lagt på Gaffa’s hjemmeside d. 21-09-2014.

 

”Hvem kan skrive op med Allan Olsen som landets bedste sangskriver? (.....) Jeg taler om sangskrivningen – og dér er Allan Olsen i en liga for sig selv. Manden er historiefortæller og balancerer konstant på grænsen mellem det gale og geniale.”

 

”Noget af det, der i min bog aftvinger allermest respekt er, hvor meget Olsen leger med sine sange. Ikke kun hvad angår versioner, men sandelig også, hvor meget han skifter ud i sætlisten fra aften til aften.”

 

”Iført Triumph-T-shirt, kasket, stramme jeans og slangeskindsstøvler henrykkede manden fra Fresse os med et kort første sæt og en anden omgang, der ringede ud efter næsten halvanden time. Atypisk Olsen blev der ikke sagt noget før efter tredje indslag, men musikken satte på fremragende vis dagsordenen.”

 

Morten Ebert slutter sin anmeldelse af koncerten med at skrive: ”Uden for alfarvej og totalt uforligneligt. Tak for det, Olsen!

 

Tilbage er kun at sige, at man skal vist være hurtig for at få billet til denne koncert, men det ved vi jo, at I er! ;-)!