Musik

Anders Blichfeldt SoloTorsdag d. 26. november 2015 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 225,00 kr.


Anders Blichfeldt – er stemmen fra rockgruppen Big Fat Snake. Han er manden med den store stemme og en tilsvarende stor personlighed.

 

Anders er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma – det er “en mand og en guitar”, når det er bedst.

 

Han fortæller åbent og levende om såvel sit liv, som sin musikalske karriere – både de største oplevelser og de værste nedture. Som publikum får man et privilegeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme.

 

En aften med Anders Blichfeldt er en forunderlig livsrejse, med et soundtrack af kendte og elskede sange.

 

Kig sangskriveren over skulderen og få et glimt af hans inspirationskilder, smerter og glæder – det er humoristisk, livsbekræftende, og frem for alt, dybt underholdende.

 

Pressen skrev: “Det var som at få læst en eventyrbog om alt det, man kan opleve, når man flyver på musikkens vinger. Anders Blichfeldt er humoristisk, alvorlig, charmerende og utrolig følsom, når han fortæller og spiller sig igennem sit liv.” Der venter således publikum en intens oplevelse med en mand, der har noget på hjerte - og hans guitar.