Musik

Anders MikkelsenFredag d. 25. september 2009 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist, og han har siden 1987 optrådt med sit varme og inspirerende vise- og folkemusikprogram. Med baggrund i folk-traditionen fortæller han historier via musikken, og bruger gerne tid på at introducere og kommentere sangene.

Anders Mikkelsen er en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum - alene på scenen med sine guitarer og en håndfuld stærke sange på dansk og engelsk.

Hans musik er indbegrebet af ægte, ”unplugged” guitar-musik, uden trommemaskiner eller ”play-back”, og han serverer sine sange med underspillet, jysk humor, smukt fingerstyle guitarspil og en flot vokal.

Det ene øjeblik klapper man i takt og synger med - og i næste sekund lytter man intenst til én af de smukke og vedkommende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Denne unikke vekselvirkning skaber en varm, uhøjtidelig og hyggelig stemning, som bygges op i løbet af aftenen.

Anders er samtidigt en højt respekteret fortolker af irsk, skotsk og amerikansk folkemusik, og han har oversat og indspillet sange af bl.a. Stan Rogers, Allan Taylor og Eric Bogle.

Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en følsom, engageret og varm troubadur med noget på hjerte.