Musik

Anne Dorte MichelsenLørdag d. 31. marts 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 225,00 kr.


Foråret 2007 udsender Anne Dorte Michelsen for første gang i 7 år et solo album med 12 af hendes egne, nyskrevne sange. Albummet viser en sangskriver i storform, der som altid tager udgangspunkt i hverdagen, virkeligheden og livet, som det udspiller sig lige nu og her om ørerne på os. Der er ingen vej udenom, og Anne Dorte Michelsen synes heller ikke at være interesseret i at finde den.

Sange er en del af det levede liv, og skal skrives, synges og bruges i øjeblikket, mens vi stadig er her; Og man bliver både rørt, munter og eftertænksom, når man lægger øre til Anne Dortes version af verden anno 2007.

I anledning af det nye album gendanner Anne Dorte Michelsen sit orkester ”Kernefamilien” og i foråret tager de på turne landet rundt.
Det nye album vil blive præsenteret sammen med de største hits fra Anne Dorte Michelsens store sangkatalog, fra tiden helt tilbage til poporkesteret ”Tøsedrengene” og frem til i dag.

I snart 25 år har Anne Dorte Michelsens sange været en del af lydsporet til danskernes hverdag.
Hvad enten hun har sagt ”Sig du Kan Li’ Mig” ironiseret over sin ”Lykkelige familie” har sunget om ”Fortrolighed” eller har drømt om en vaskeægte ”Handymand”, så har hun igen og igen ramt sit publikum lige i hjertet.
Hendes særlige evne til at kombinere det sarte og sårbare, lavmælte og inderlige med en rytmisk træfsikkerhed og en overrumplende ironi og munterhed, har gjort hende til en af Danmarks mest respekterede sangskrivere.

I tiden siden sit sidste soloudspil med eget materiale har Anne Dorte Michelsens søgt tilbage til sine rødder. Hun har givet et væld af kirkekoncerter sideløbende med at hun har arbejdet med de danske ninjafeminister i vokalgruppen ”Venter på Far”.

Nu er det nye solo album langt om længe klar, og Anne Dorte Michelsen og ”Kernefamilien” er parate til at møde et forventningsfuldt publikum.
Et publikum, der kan se frem til at opleve en sangerinde, der de seneste år er modnet og vokset som liveartist.