Musik

Børnekoncert MIN MORMORS GEBIS - 0 til 10 årSøndag d. 16. september 2018 Kl: 14:00


Medlem: 100,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Den anmelderroste trio Dissing og Las har givet Jakob Martin Strids nyklassiker ’Min mormors gebis’ en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne.

Det er en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog af samme navn. En bog, der har solgt 37.000 fysiske eksemplarer. Og fordi bogen sprudler, gør trioen det samme og spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop. Der er frække sange, eftertænksomme sange spækket med detaljer og finurlige reallyde.

”Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os drive med. Vi har tænkt: ’Hvad ville Jakob synes om det her?’ Sangene skulle have noget af hans anarki, så det er blevet et børnealbum med lidt horn i panden”, siger Jonas Dissing. 

”Vi har alle sammen elsket Strid siden de flabede striber i Politiken. Og ’Min mormors gebis’ har vi en stærk relation til, fordi vi hver især har siddet med den bog sammen med de mennesker, vi elsker højest i verden” siger Rasmus Dissing.

I forlængelse af udgivelsen af ’Min mormors gebis’ tager Dissing & Las på turné landet over og rammer Kulturhuset Industrien i Aarup d. 16. september 2018. -

 

Vi glæder os til at byde indenfor til en forrygende børne- familiekoncert – for børn i 0 - 10 års alderen + deres voksne.

 

Entréen er 100 kr. for børn. Hvert barn kan have én voksen gratis med.

 

Voksne kan ikke komme ind uden børn. Det er jo en børnekoncert!