Musik

BASCOLørdag d. 01. februar 2020 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Basco feat. Jullie Hjetland - Nordiske Syner

 

Basco er en drik fra folkemusikkens friske kilder, der fører dig ind gennem toner og tekster, og får dig til at vågne og se…

 

Bascos gnistrende spil, Jullies lysende stemme og en håndfuld skandinaviske forfattere har givet gamle nordiske viser liv på ny og forløst de hvirvlende melodier: med stemninger fra hurtige skotske reels, flyvende norske hallingdanse, polkaer under den danske sommer og elverpigernes ekko i de dybe svenske skove.

 

Den nordiske kvintet har modtaget flere priser indenfor DMA Folk og optrådt på en række internationale festivaler: bl.a. Tønder Festival, Folk Baltica, Brosella Jazz & Folk, Førde Festival m.fl.

 

Den skotske multiinstrumentalist Hal Parfitt Murray, de danske spillemænd, Andreas Tophøj og Anders Ringgaard, den virtuose svenske citternist Ale Carr og den forunderlige dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland fortolker sagn og myter fra det gamle Norden så det damper af frygt og spænding, kærlighed, glæde, sorg og had…

 

Gennem den vilde og skønne strømmende inspiration glimter også alverdens musik, som de 5 musikere har hørt, spillet, danset, dyrket og elsket.