Musik

BackseatFredag d. 11. april 2014 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


I sit 21. leveår demonstrerer Backseat fortsat – på sit syvende album ”Seasoned & Served”. - en stålsat ”holden snuden i sporet”, tro imod sin oprindelige stil og dens univers, men stadig i udvikling, og kan som et af de få bands i sin genre herhjemme stadig smykke sig med noget, man skulle tro var en selvfølge, - nemlig gode sange. Og de gode sange har været bandets varemærke hele vejen fra starten.

 

Backseat brød nemlig gennem lydmuren i 1992 med siglen ”Hey Good Looking”, og debutalbummet ”Wind me up” blev råspillet på radioer landet over, og orkestret har siden høstet både 5- og 6-stjernede anmeldelser og utallige Grammynomineringer for deres albums, og nu står de som sagt med det syvende.

 

De indiskutabelt fremragende musikere, vi taler om i kernen af orkestret, er guitarist Søren Jacobsen, sanger Ivan Pedersen og bassist Helge Solberg. De har naturligvis på de øvrige pladser bag trommer og keyboards, fundet genrens allerbedste folk til de udskiftninger, der har været her gennem årene. Trommerne betjenes nu af Henrik Askov og tangenterne af Martin Jønsson.

 

Backseats varemærke i dag er rock n’ roll for voksne mennesker. Som Backseat sangeren Ivan Pedersen siger om deres musik: Musikken HAR energi - den HAR appeal - den HAR dynamik, og i Backseats tilfælde HAR den også gode tunes!”

 

Så er det sagt! Der er vist ingen grund til at betænke sig! Det bliver en god aften!