Musik

Backseat BoysFredag d. 15. oktober 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Backseat er tilbage i storform og nu er bandet igen på landevejen.

Det sker på utallige opfordringer fra publikum og ud fra et ønske i orkestret om igen at begejstre publikum såvel som pladekøbere med deres sublime evner som henholdsvis sangskrivere og musikere.

Historien taler sit tydelige sprog, og hits som Bitter Moon, Half a Man, Kiss a lot of Frogs og Atlanta venter nu kun på at blive afløst af en stribe nye sange.

Opskriften er den samme, som vi kender den fra de tidligere udgivelser: fantastiske og vedkommende sange, fremført med en sikker musikalsk fornemmelse for americana og gedigen, håndholdt guitarbaseret rock’n’roll, som sjældent høres herhjemme. Hvis du tænker: Hvem er BackseatBoys? Så er det vist nok at sige, at sangeren hedder Ivan Pedersen - og er ham den lange, der var med i gruppen Laban, og som har forgyldt mange andre kunstneres sange med sin fantastiske vokal.

Backseat er - udover Ivan Pedersen på leadvocal - Lars Krarup på guitarer og vocal, Søren Jacobsen på guitarer, Helge Solberg på bass og vocal - og Mitch Fischermann på trommer og vocal.

BackseatBoys er musikalsk håndværk, der holder! Også i 2010! Det skal opleves!