Musik

Basco feat. Jullie HjetlandTorsdag d. 05. februar 2015 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Basco stormer frem for tiden! I den seneste tid har de optrådt på store udenlandske festivaller, de har spillet koncert med DR’s Big Band i DRs koncerthus, og været på turné med Prinsens Musikkorps i foråret 2014.

 

Basco vil gerne vise, at musik ikke er noget man skal, eller kan, sætte i bås. De vil gerne fortælle historier til lytterne, og få dem til at gå fra koncerten med en oplevelse af at have mødt noget de ikke anede eksisterede.

 

De har indledt et samarbejde med den ekvilibristiske dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland, som kommer fra en anden tradition, men deler Basco’s energi og store fortællelyst. Koncerterne byder på sange på norsk, dansk og engelsk samt instrumentale numre.

 

Basco’s musik er varieret, har drev og er fyldt med delikate nuancer, skønhed og temperament; som fejende vinde henover storslåede landskaber; som den rå kraft der pulser fra storsvedende kroppe efter en hel nats heftig dans eller som stødene fra tunge tramp. Det er denne stemning og originalitet, der stråler, når Basco spiller sammen med Jullie Hjetland.

 

Basco består af Anders Ringgaard Andersen: harmonika, trombone; Ale Carr: cittern; Hal Parfitt-Murray: violin, viola, mandolin, vokal - og Andreas Tophøj: violin, viola.

 

Der venter os således en spændende musikalsk og interessant aften, når Basco og Jullie går på scenen i koncertsalen her på Industrien.