Musik

Bell Pepper BoysLørdag d. 12. februar 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 125,00 kr.


I over ti år har denne gruppe af veteraner indenfor ”underholdning med en vis kant” optrådt på scener hele landet over. Orkesteret har en central placering i det danske country-folk-miljø, ikke mindst fordi det har en evne til at sprede godt humør sammen med musikken, der er en blanding af danske sange og amerikanske country standards inspireret af Louisiana, cajun, blues og Zydeco kulturen. En aften med dette orkester sætter ikke alene gang i humøret, men også i bentøjet – det er svært at lade være at danse med.

Da orkesteret ofte spiller ved lejligheder, hvor der serveres cajun-mad, har det været naturligt for Peter Abrahamsen at kalde orkesteret Bell Pepper Boys.
Bell Pepper betyder grøn peber og er en af hovedingredienserne i Cajun køkkenet. Men orkesteret spiller meget andet end cajunmusik og holder man specielt af Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys’ særlige tone i countrymusikken, så kan man glæde sig til standarder som You’ll win again, Goodnight Irene og Midnight Special, når orkesteret optræder.

Orkesteret består af Peter Abrahamsen: der synger og spiller guitar; Leif Ernstsen på harmonika; Ole Bendix på guitar, pedal steel guitar og dobro; Bo Liengaard på bas - og Kristian Lassen på trommer.

Glæd jer til en aften med fut i fejemøjet!