Musik

Benny Holst TrioTorsdag d. 25. april 2013 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Med 41 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny Holst i de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: "Himlen må vente", som fik to priser i 2005: Årets Danske Album og Årets Visealbum. og "Sepiadage", som han modtog en pris for som Årets Sangskriver ved DMA Folk 2009.

 

Med sig denne aften har Benny Holst dels Martin Andersen, der med sit elektriske violinspil i særegen klasse lægger en iørefaldende legende stil i orkesterets musik - og dels guitarist og sanger Jacob Rathje, der hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil.

 

Til sammen plejer de at levere en en fin opvisning i superbt sammenspil og swingende god musik!

 

I virkeligheden er der ikke så meget mere at skrive, for læseren ved jo nok det hele allerede: Benny Holst er en af Danmarks væsentligste figurer på folk- & rootsscenen, så kom og få en intens og ægte musikalsk oplevelse med dybde, vid og hjertelighed!