Musik

Bent Fabricius-Bjerre m. trioen De GrædLørdag d. 14. november 2015 Kl: 20:00


Medlem: 250,00 kr.


Ikke medlem: 275,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en aften med Bent Fabricius-Bjerre og hans musik.

 

I 1962 fik Bent Fabricius-Bjerre sit internationale gennembrud med melodien Alley Cat, som oprindeligt blev skrevet til Fabricius-Bjerres egen tv udsendelse Omkring et flygel, men melodien vandt også anerkendelse uden for Danmarks grænser. I USA blev Alley Cat så stort et hit, at den indbragte Bent Fabricius-Bjerre den eftertragtede amerikanske GRAMMY.

 

Han har lavet musik til film, musicals og ballet. Filmmusikalsk brød Bent Fabricius-Bjerre igennem med filmen ”Poeten og Lillemor” i 1959, fulgt op af ”Forelsket i København”, ”Bjergkøping Grand Prix”, ”Jeg er sgu min egen” og ”Olsen banden” – ialt næsten 100 film.

 

Også musicalgenren viste sig at være noget for hans særegne talent. Heriblandt skal nævnes: ”Ja mor, nej mor”, ”Prinsen og korpigen”, ”Esther”, ”Harry og kammertjeneren”, ”Hofskandalen” og ”Matador”, som havde premiere d. 10 juni 2007 på Operaen i København.

 

Endvidere har Bent Fabricius-Bjerre skrevet musik til en lang række TV-seriesucesser og kendingsmelodier til underholdningsprogrammer som Jeopardy og Go’morgen Danmark.

 

Med sig har han trioen med det særegne navn ”De Græd”, der tilfører Bent Fabricius-Bjerres musik et flot lydbillede skabt af kontrabas, trompet, akustisk guitar, cajon og sang.

 

En stor oplevelse venter!