Musik

Big Daddy Wilson - eneste koncert på FynLørdag d. 26. oktober 2019 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


 
Sanger og sangskriver Big Daddy Wilson er fra North Carolina, USA. Efter ophold i Tyskland i 70’erne, kom han for første gang i berøring med den vidunderlige musik ”blues” som han efterfølgende fik i blodet.

 

I de forgangne 20 år har Wilson turneret gennem hele verden i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv – også i DK.

 

Han og hans musikere spiller i den højeste liga og er enestående med deres blanding af akustisk præget bluesmusik - og at en sanger også spiller trommer er i sig selv en sjældenhed.

 

Hvilken stemme den mand har. Sikke et bluesinstrument og samtidig en fløjlsblød soul-stemme, sikke en uhyre alsidighed, der er i disse stemmebånd. Det er en ren fornøjelse.

 

Wilsons sange er på den ene side nært beslægtede med rødderne til blues, men er slet ikke så rå og uslebne som andre sammenlignelige kolleger, der arbejder med samme formsprog, men formidler i stedet et vist kvantum af musikalsk æstetik.

 

Big Daddy Wilsons lille men fine akustiske band spinder derudad, parret med en utrolig stærk scenetilstedeværelse og en udstråling, som ingen kan unddrage sig.

 

Han er aktuel med udgivelse af ny CD i april 2019, der hedder "Deep In My Soul".

 

BLUES IS A FEELING

 

På denne turnè, spiller han på Industrien, som det eneste sted på Fyn.