Musik

Blum & Haugaard BandLørdag d. 30. september 2023 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Blum & Haugaard Band

 

Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

 

Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige.

 

Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder.

 

Deres musik er tidløs, men bringer dog historien ind i fremtiden, og den er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende.

 

Blum & Haugaard Band udgiver nyt album i efteråret 2023, og i den forbindelse tager de på turnè.

 

De ønsker at give koncert i det område, hvor de er vokset op og stadig har mange forbindelse. Vi har derfor fornøjelsen af at de kommer og spiller her på Kulturhuset Industrien.

 

- Helene Blum: sang og violin

- Harald Haugaard: violin

- Kirstine Elise Pedersen: cello

- Mikkel Grue: guitarer

- Sune Rahbek: slagtøj