Musik

Bo Evers & Gypsy VendettaLørdag d. 27. oktober 2018 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Bo Evers & Gypsy Vendetta

 

Bo Evers har i selskab med sigøjner-orkesteret Gypsy Vendetta formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere sit underfundige folk-univers med den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet.

 

Bo Evers er allerede på vej til at blive en publikums-darling. Hans selvskrevne tekster er underfundige, forfriskende og en oplevelse i sig selv.

 

Oplev hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

 

Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren ”Fred” over tragikomiske ballader og serenader som “Barry White" og "Et dansenummer", til mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend".

 

Bo Evers skriver underfundige sange om alt fra sociale samfundsbetragtninger til intime kærlighedserklæringer, alt sammen serveret i en smagfuld kombination af humor og alvor.

 

Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.

 

Se frem til en medrivende koncert med både intime, humoristiske, alvorlige og eventyrlige stunder.