Musik

Bobo Moreno og K K SoulbandLørdag d. 19. marts 2022 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 225,00 kr.


Aflyst
Hjemmeside

 

OBS OBS OBS

 

Bobo Moreno og K K Soulband koncert er aflyst

 

Bobo Moreno er desværre blevet syg og kan derfor ikke gennemføre aftenens koncert. Vi er derfor desværre nødsaget til at aflyse. Alle der har købt billet vil få deres penge refunderet i løbet af de næste dage.

 

Vi håber at kunne finde en ny dato til Bobo Moreno og K K Soulband, men det er desværre ikke muligt lige pt. Derfor bliver koncerten ikke flyttet men aflyst.

 

Både Bobo Moreno og K K Soulband samt Musik På Industrien er virkelig kede af denne aflysning.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

 

Bobo Moreno & K K Soulband

 

Skal musikken være sej, svedig og swingende er der ingen vej uden om Bobo Moreno & KK Soulband.

 

Varemærket er kvalitet, genren er soul og resultatet er en koncertoplevelse, du sent vil glemme.

.

James Brown, Stevie Wonder, Prince og mange andre af soulmusikkens lysende stjerner er BOBO MORENO & KK SOULBAND's inspirationskilder, men tag ikke fejl: Når de drevne og veloplagte Svendborg-musikere slår sig løs sammen med Bobo Moreno, en af Danmarks i særklasse bedste sangere og performere, er der garanti for en enestående koncert, hvor musikalitet og livsglæde går op i en højere enhed.

 

Musikerne kan deres klassikere, men de kan mere end det: De fortolker numrene med en sjælden nerve og sprudlende professionalisme, som kan få selv den mest blaserte koncertgænger til at overgive sig.

 

Samarbejdet mellem BOBO MORENO & KK SOULBAND kom i stand i 2010. Siden da har musikerne leveret det ene brag af en koncert efter den anden.

 

Bobo Moreno er uden tvivl en af danmarks bedste sangere. Hans alsidige stemme bliver brugt til en bred vifte af genrer, herunder primært jazz, soul og blues.

 

Bobo har igennem tiden sunget med Radioens Big Band, Tivoli’s Bigband, Ernie Wilkins Almost Big Band, D:A:D, Bo Stief, Ole Koch Hansen, samt internationale stjerner såsom: Robben Ford, Adam Nussbaum og Elvis & the Memphis Boys – og mange andre.

 

Bandet: Bobo Moreno, vokal - Henning Kaa, guitar – Preben Kaa, trommer – Søren Møller, bas - Simon Duun, keyboads & orgel

 

PS Dette er sæsonens medlemskoncert. Det betyder medlemmer af Råstof får 50 kr. i rabat.