Musik

Bound By LawTorsdag d. 02. marts 2017 Kl: 20:00


Medlem: 105,00 kr.


Ikke medlem: 130,00 kr.


Bound by Law er et af de mest interessante americana-bands på den danske musikscene.

 

Bandet spiller skramlet country i den bedste forstand. Som et løbsk tog, der bumler af sted over skinnerne, er Bound by Law et uforudsigeligt bekendtskab. Med lige dele skønhed og vildskab er Bound by Law garant for musik af den mest levende slags, hvor elementer fra country, blues, folk og rock blandes sammen i en unik cocktail karakteriseret af forsanger Mads Wilhjelms dybe vokal og Jon Rahbeks energifyldte mundharpe-spil.

 

Bound by Law udgav 15. oktober 2016 deres tredje album SUPERMAJOR, som har fået roser med på vejen fra musikanmelderne. Rootszone.dk skriver blandt andet: “ Det er en nydelse at lytte til Mads Wilhjelms vokal, men også mundharmonikaspilleren Jon Rahbek, som med stor rytmik giver bandet et ekstra kick i de numre, hvor han er i forgrunden … i det hele taget er bandets grundlæggende sound iørefaldende, og kan man lide de tunge countrytoner, så er det et band, man vil nyde fra start til slut.”

 

Bound by Law har fundet sin lyd og sin plads spændt ud et sted mellem arven fra Johnny Cash, Nick Cave og bandets landlige jyske rødder. Det er de upolerede, rå og mørke sider af countrymusikken som udforskes.

 

Bound by Law blev dannet i 2012 og består i dag af 6 musikere.

 

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.