Musik

Bound By Law - Dark Country BandFredag d. 17. november 2023 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Bound by Law

 

Bound by Law er noget så sjældent som et dansk Dark Country-band.

 

Musikerne fik deres uddannelse i countrymusik ved at tilbringe årevis med at spille Johnny Cash-sange på barer over hele Danmark, før de besluttede at danne Bound by Law og skrive deres egne sange.

 

Ved at kombinere amerikansk rootsmusik med skandinavisk sangskrivertradition, synger Bound by Law, om de moderne fredløse som værende de internationale banker, olieindustrien og krigsmagende politikere, mens de mørkere sider af den menneskelige civilisation bliver afsløret.

 

Bound by Law blev født som et liveband, og de er berygtet for at opføre et sveddryppende show, der har givet dem en hengiven fanskare.

 

Efter at have brudt ind i den internationale dark country-scene på Spotify, og hurtigt opbygget en voksende international tilhængerskare, blev Bound by Law inviteret til Amerika for at spille som nominerede ved Texas Sounds International Country Music Awards i oktober 2018, hvor de fortsatte med at vinde prisen for Original Song of The År.

 

Gå IKKE glip af chancen for at se Bound by Law live. Selvom countrymusik måske ikke helt er din genre, vil disse fyre blæse dit sind!

 

Bandet består af

- Mads Wilhjelm (sang/guitar)

- Jon Rahbek (harmonika/klaver)

- Jess Rahbek (guitar/banjo)

- Martin Rauff (bas)

- Jakob Høg (trommer)