Musik

Bound By Law - medlemskoncertLørdag d. 24. oktober 2020 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr. 

Der er ingen tvivl om, at Bound by Law er et af de bedste americana-bands på den danske musikscene, og bandet har allerede vundet mange udenlandske fans samt flere priser for deres mørke og skandinaviske tilgang til country-genren!

 

Sidste gang Bound by Law besøgte Industrien i Aarup holdt de en sand fest sammen med publikum.

Denne koncert er en del af Bound by Laws turné for deres nye album XXX Doom & Gloom, så vil både være mulighed for at høre de nye sange og for at få fingrene i den nye plade.

 

Bound by Laws sound kan bedst beskrives som en krydsning mellem Johnny Cash og Nick Cave. Med over en halv million afspilninger på Spotify har Bound by Law allerede sparket døren ind til det internationale publikum.

Det gav i efteråret 2018 en invitation til Texas Sounds International Country Music Awards, hvor Bound by Law vandt prisen "Original Song of the Year".

 

Bound by Law kommer fra Odense og er dannet af Mads Wilhjelm (forsanger, akustisk guitar), brødrene Jon Rahbek (mundharmonika, piano) og Jess Rahbek (el-guitar, banjo).

Til koncerterne bakkes de op af Martin Rauff (bas), som nogle vil genkende fra Louise Støjberg & Martin Rauff duo, samt Jakob Høg (trommer) som kendes fra rockbandet For Akia.

 

 

PS: Dette er sæsonens medlemskoncert. Det betyder medlemmer af Råstof får 50 kr. i rabat.