Musik

Bruce GuthroMandag d. 19. april 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Bruce Guthro skriver og synger sine sange – fortrinsvis i Nordamerika, mens han som bekendt i Europa er stemmen i det særdeles populære Runrig.

Lidt efter lidt, har det europæiske publikum taget hans egne sange til sig, og specielt i Tyskland og Danmark har han skabt sig et publikum som solist.

Bruce Guthro har i hjemlandet Canada vundet ikke færre end 9 Music Awards samt en række andre priser.

Bruce Guthro har som kunster tryllebundet sit publikum over hele verden med sine ærlige, hjertegribende sange og live koncerter så indtagende og personlige som manden selv.

Hans evner som troubadour og historiefortæller leder musikken lige i hjertet på folk, og forklaringen på hans succes kan i høj grad tillægges hans evne til at nå publikum. Hans sange krydser grænser mellem Pop, folk og jazz.

Med sig på denne turne har han et orkester, som - ud over Bruce selv på vokal og akustisk guitar - består af Peter Dencker, keyboard; Sune Hånsbæk , guitar; Jan Kaspersen, guitar og saxofon; Allan Nagel, bas og Kristian Gislason, trommer.

Der er således mulighed for en stor oplevelse, når Bruce Guthro og kompagni spiller op med vellyd og smægtende melodier.