Musik

Chasing Grace - dansk americana folk pop band - RåstofKoncertLørdag d. 07. maj 2022 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Chasing Grace - dansk americana/folk/pop band

 

Musikken skal skabes i omgivelser og rammer, som er inspirerende. - Dette er et dogme som Chasing Grace altid har haft og som stadigvæk lever og udvikles i deres kreative rum.

 

Et nyt album er færdigt, skrevet på en bakke udenfor Vejle, indspillet på en gård på Stevns, færdiggjort i historiske Medley Studios i Kbh og ikke mindst i guitaristens lejlighed på Nørrebro. - Albummet hedder “Home At Last” og udgives 28.01.22.

 

Chasing Grace har udviklet sig til en kreativ legeplads for bandets medlemmer, hvor kreativitet, musikalsk instrumentering og genre kan udforskes, som de ønsker det.

 

Det nye album, som er bandets 4., er håndspillet med sved på panden. Sangene er de bedste de har skrevet og musikalsk står de skarpere end nogensinde.

 

Inspirationen er fra den amerikanske musikscene, hvor respekten for den musikalske tilgang, fra kunstnere som John Mayer, Taylor Swift, Ryan Adams og ikke mindst Bruce Springsteen, har dannet retningen for albummet.

 

I november sidste år fik de den idè, at indspille en live-video ude i selve naturen, nærmere bestemt Fyns Hoved. Mødet med naturens visuelle energi samt vind og vejrs indflydelse på den kunstneriske fremførelse, blev en stærk oplevelse, siger bandet. Det stod klart, at de havde opdaget den smukkest tænkelige scene. - En tidlig søndag morgen i marts lavede de endnu en video på “Langøre” - dæmningen til Helnæs.

 

”Vi er meget glade for resultatet af videoerne, da det på fineste vis, viser magien ved mødet mellem musik, natur og billeder, og endnu engang understreger den skabende åre i Chasing Grace.”Chasing Grace er: Michael Lund (Sang/guitar), Lars Andresen (Keys/kor), Johannes Gissel (Trommer/kor), Morten Lundsgaard (Guitar). Jesper Haugaard (Bas live).

 

De er erfarne musikere der hver især har arbejdet med bl.a. Back to back, L.I.G.A, NOAH, Pernille Rosendahl, Jakob Sveistrup, Kim Larsen, Jeppesen og mange flere.

 

- - - - - - - - - - 

Vi har valgt at lave denne koncert som en ”RåstofKoncert – Musik på vej”.

RåstofKoncerter er for up-coming musikere med stort potentiale.

 

Koncerten indgår i en pakke med 3 RåstofKoncert, så flere hører dem.

 

Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

 

Læs mere på flisen RåstofKoncerter.

 

Pakken med de 3 RåstofKoncerter koster 375 kr. - For medlemmer af Råstof 300 kr.

Koncerterne koster enkeltvis 150 kr. For medlemmer 125 kr.

 Køb pakkebillet her på dette link.