Musik

Chrian Søgaard TrioFredag d. 08. oktober 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Christian Søgaard Trio siger selv, at de spiller jazz, viser & verdensmusik.

Harmonikaspilleren Christian Søgaard - især kendt for sit samarbejde med Povl Dissing og Rasmus Lyberth - blander evergreens med sin egen musik og gode historier. Sangteksterne er skrevet i tæt samarbejde med to af Danmarks fremmeste forfattere: sangskriveren Pernille Plaetner og digteren og historiefortælleren Rune T. Kidde. Herudover bruges der tekster af bl.a. Halfdan Rasmussen og Povl Dissing.

I Fyens Stiftstidende gav Aksel Brahe 5 stjerner til gruppens CD ” Navnlig til Dig” under overskriften ”Humøret i Top”: ”Det er humøret og veloplagtheden, der med Christian Søgaards melodier som omdrejningspunkt afprøver genrer som brasiliansk samba, vals, boogie, blues, tango plus et strejf af visekunst og balkanrytmer…. Chr. Søgaard mestrer at kunne skrive melodier der går lige ind”.

Sideløbende med egne optrædener, kan trioen ofte opleves som backingband for både kultforfatteren Rune T Kidde, hvor de laver musikalsk underlægning til hans eventyr, og som backing for den grønlandske sanger Rasmus Lyberth, som de har turneret med i hele Danmark - og Norge, Frankrig, Belgien og Grønland.