Musik

Chris Grey & The BlueSpandTorsdag d. 28. januar 2016 Kl: 20:00


Medlem: 105,00 kr.


Ikke medlem: 130,00 kr.


Chris Grey & The BlueSpand siger ikke meget om sig selv.De lader musikken tale - og det gør den med stor musikalsk overbevisning. Gruppen er her fra Fyn - og en af de nyere stjerner på den danske bluesscene. De leverer blues i en moderne udgave, og ved at krydre genren med elementer fra soul, funk, r´n´b etc. spiller de sig ind i publikums hjerter.

 

Bandet så dagens lys i foråret 2012, og siden har de spillet talrige koncerter i både Danmark og Tyskland. Det unikke og kreative sammenspil førte til CD udgivelsen ”Lotta Love”, der allerede har skabt stor opmærksom blandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australien. Bandet består af Chris Grey på leadvokal og guitar, Kasper Lauersen, der spiller bas og synger kor - og Lars Frimodt-Møller, der spiller trommer og synger kor.

 

Chris Grey & The BlueSpand - for de fleste - nok et ukendt navn. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem.

 

Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om dét på side 16-17 i vores papirprogram. Der er lagt op til en fin bluesaften, hvor der bliver godt gang i guitarerne og gryderne!