Musik

Color, The Blind og The Midnight SpecialLørdag d. 01. oktober 2022 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Dobbeltkoncert med "Color, The Blind" og med "The Midnight Special".

 

 

Color, The Blind

Color, The Blind leverer ærlig, organisk og velspillet musik, der på ét og samme tid har rødderne solidt plantet i den jyske muld, men som også strækker sine grene mod en musikalsk arv fra et andet kontinent.

 

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster.

  

Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større – efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer. Musikken finder sit hjem et sted mellem indie- folk, country og americana.

 

Her stiller de op som et 5 mands band som består af: Daniel Bæk, Emil Overmark Jensen, Frederik Skourup Søndergaard, Sebastian Gall Hede Krogh og Lasse Hansen.

 

 

 

The Midnight Special

Hjemmeside: link

The Midnight Special er et originalt country rockband dannet i trekantsområdet i begyndelsen af 2019 med intentionen om at spille den variant af country, som ikke umiddelbart kunne høres i Danmark.

 

Bandets medlemmer har alle haft rockmusikken som tro følgesvend gennem livet, og tiden og omstændighederne var i 2019 helt rigtige til at bandet kunne samles og opbygge et katalog af egne sange med den rette dosis af elementer fra den brede vifte, der udgør country genren.

 

Inspirationen er hentet fra (country) rockens hylder gennem det sidste halve århundrede, og i denne gryderet har bandet fundet deres eget helt unikke lyd og engelsksprogede tekstunivers.

Bandet refererer til deres egen lyd som “pigtråds-country”, hvor genkendelige elementer fra traditionel country blandes med rock, pop, Folk og Americana. Musikken er ægte og indlevende uden at være prætentiøs eller påtaget. Med fuldt skrald på intensitet og integritet er The Midnight Special det bedste danske bud på autentisk country rock, der bogstaveligt talt kan bevæge publikum i alle aldre.

 

I efteråret 2021 udkom bandets selvbetitlede debutalbum.

Bandet består af: Kasper Schultz (guitar & vokal), Jakob William Nielsen (guitar & vokal), Klaus Beck Jensen (bas), Jeppe Birkebæk (trommer)

 

- - - - - - - - - - 

 

Vi har valgt at lave denne koncert som en ”RåstofKoncert – Musik på vej”.

RåstofKoncerter er for up-coming musikere med stort potentiale.

 

Koncerten indgår i en pakke med 3 RåstofKoncert, så flere hører dem.

 

Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

 

Læs mere på flisen RåstofKoncerter.

 

Pakken med de 3 RåstofKoncerter koster 375 kr. - For medlemmer af Råstof 300 kr.

Koncerterne koster enkeltvis 150 kr. For medlemmer 125 kr.

Køb pakkebillet her på dette link.