Musik

Colum SandsFredag d. 26. marts 2010 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


Han har spillet i mere end 30 lande verden rundt, siden han i 1981 udgav sit første soloalbum, ”Unapproved Road”. I 2004 besøger han for første gang Danmark.

Ligesom sin bror Tommy er Colum Sands en fantastisk sangskriver og historiefortæller.

Colum er en lidt mere sprælsk udgave af Tommy. Det får man at se på scenen, hvor sangene og fortællingerne er i centrum. Colum Sands optræder med egne tekster og musik.

Hans tekster er meget fortællende og poetiske med iørefaldende melodier. Mange andre har også gjort brug af den sangskat, som Colum Sands har skabt. Folk som Andy Irvine, Tommy Makem og Liam Clancy har spillet hans sange.

På scenen er Colum en meget levende underholder. Nogle kalder ham en irsk udgave af Niels Hausgård. Derudover er han en glimrende musiker og spiller flere instrumenter, bl.a. banjo, guitar og violin. Også uden for scenen er Colum Sands en vigtig del af folkemusikken. Hans radioprogrammer på BBC om folkemusik har givet ham en ”Living Tradition Award”.

Så kunne du lide, da hans brødre Tommy Sands og Ben Sands spillede deres koncerter på Industrien, så er det et ”must”, at komme og opleve Colum.