Musik

D-O-KLørdag d. 22. januar 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 100,00 kr.


D-O-K er en markant trio, der entrer scenen med en god portion livserfaring og karisma.

Trommeslageren Mr. D (Preben Devantier) fra det legendariske band Steppeulvene startede sin karriere helt tilbage i første halvdel af 60’erne.

D-O-K’s musikalske omdrejningspunkt er sangeren og keyboardspilleren Jan Olsen, som med sin unikke bluesstemme både fortolker egne sange og kompositioner begået af en lang række kunstnere fra det blå felt på musikkens palet – heriblandt Muddy Waters, Daniel Lanois, Willy DeVille og Tom Waits.

En del numre har latinamerikansk inspirerede rytmer og flerstemmigt kor og byder på en spændende afveksling til den klassiske bluesskabelon.
D-O-K’s spillestil ”Global Blues”, er bygget op omkring iørefaldende riffs, følsomme klaverindsatser og kraftfulde soloer fra guitarist Ole Kjellerup.

Det hele bæres godt frem af Preben Devantiers på én gang tilbagelænede og gedigent sikre trommespil med lækre detaljer og opdaterede 60’er-fills.

Publikum kan se frem til en aften med et engageret band, der - som de selv siger - står for god stemning og fede koncertoplevelser!