Musik

Dana FuchsTorsdag d. 13. oktober 2011 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Hvis du var med til Dana Fuchs koncert på Industrien i foråret 2010, så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse. Sjældent har der været så meget gang i den. Spørg nogle af dem, der var der!
Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød, følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med! For hun har en stemme, som er af samme kaliber som Janis Joplins - og en feeling, der rør os!
Med rødder i Florida, hvor hun sang gospel i det lokale kirkekor, har Dana Fuchs arbejdet sig op til at være en lysende upcoming stjerne i New Yorks rock- og bluesklubber. Hun har haft hovedrollen i Off-Broadway musicalen ”Love, Janis” - og hendes musik ligger helt klart i forlængelse af den store soul- og bluestradition fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James.
Hvis du har set filmen ”Across The Univers”, som vi viste ved en Beatles-aften for et par år siden, så har du også hørt Dana Fuchs, for hun var rocksangeren Sadie, – der gav mange af Beatles-sangene vitaminer og kant! ”Helter Skelter” er stadig på hendes repertoire i dag!
Vi kan kun sige: Gå ikke glip af dette!