Musik

Dana Fuchs BandTorsdag d. 23. april 2015 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse.

 

Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød, følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med!

 

For hun har en stemme, som er af samme kaliber som Janis Joplins - og en feeling, der rør os!

 

Med rødder i Florida, hvor hun sang gospel i det lokale kirkekor, har Dana Fuchs arbejdet sig op til at være en lysende upcoming stjerne i New Yorks rock- og bluesklubber.

 

Hun har haft hovedrollen i Off-Broadway musicalen “Love, Janis” - og hendes musik ligger helt klart i forlængelse af den store soul- og bluestradition fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James. Hvis du har set filmen “Across The Univers”, som bla. DR 1 viste for 1 år siden, så har du også hørt Dana Fuchs, for hun var rocksangeren Sadie, - der gav mange af Beatles-sangene vitaminer og kant! ”Helter Skelter” er stadig på hendes repertoire i dag!

 

Det er nu tredje gang, at vi har inviteret Dana Fuchs til at komme og spille på Industrien her i Aarup. De to andre gange ”væltede hun huset” og blæste os allesammen omkuld - så vi gik hjem med tilbagestrøget hår - da hun som en sangorkan sammen med sit band leverede sumpet og larmende bluesrock med dybe, dybe rødder i det sydlige USA, alt imens hendes hårrejsende vokal og lange krøller hvirvlede rundt i luften.

 

Vi kan kun sige: Gå ikke glip af dette!