Musik

De gyldne løverFredag d. 20. april 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside
Kender du et af følgende numre: "Hjemmebrændt", "Skænk et par drammer", "En omgang til", "Drik ud, folkens" eller "Et glas porter"? Eller hvad med: "Fru Jensens søn", "Manden som opfandt øl" eller "Jeg er ikke som de andre"?

Hvis svaret er ja, har du hørt De Gyldne Løver før, hvis svaret er nej, har du haft en hård barndom.

De Gyldne Løver er en gruppe, der spiller dansk folkemusik med et glimt af irske undertoner. Mange af deres tekster er derfor danske (og handler om ØL), mens andre numre er på engelsk (som f.eks. slageren "Galway Bay").

At De Gyldne Løver er nogle lystige karle ses bl.a. på bagsiden af albummet "En omgang til", hvor Niels Hausgård kommer med denne kommentar om gruppen: "... store, stærke mænd er ofte løbet grædende bort fra DE GYLDNE LØVERS bord. Har man en lun sommeraften i skæret fra solens sidste stråler oplevet at sidde med LØVERNE over en kølig lædskedrik og lytte til særdeles detaillerede beretninger om mange års rejser i ind og udland, da får man den underlige følelse af, at vanviddet lurer lige om hjørnet..."


De gyldne løver har eksisteret siden 1967, og vi er derfor utroligt stolte af at kunne byde løverne velkommen i deres 40-års jubilæumsår.