Musik

Delta Blues BandLørdag d. 25. februar 2012 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Skandinaviens ældste bluesband gjorde sensationelt comeback ved årets Copenhagen Blues Festival i 2008. Bandet anses som nogle af de vigtigste grundlæggere af blues-scenen i Danmark tilbage i tresserne. I den senere udgave som Delta Cross Band fik de kæmpe succes i firserne.

I forbindelse med Copenhagen Blues festival mente de gamle drenge, at det kunne være sjovt at samle bandet igen, idet det da var 40 år siden, det hele startede. Navnet var dengang Delta Blues & Boogie Band, og besætningen var ved gendannelsen i 2008, så tæt på originalen, som man næsten kunne komme. Sangeren, guitaristen og pianisten Troels Jensen, flankeret af Michael Puggaard-Müller på trommer, og Thomas Puggaard-Müller på guitar som i 68.

Forskellen nu er, at Søren Engel har overladt baspladsen til Knut Henriksen. Tilføjet er så på mundharpe Jørgen Lang, som ofte i årenes løb har været med i Delta Blues Band. I foråret 2011 søgte Michael Puggaard-Müller ny inspiration og udfordringer indenfor Jazzmusikken og har derfor overladt pladsen bag trommerne til Asmus Jensen.

Så der er lagt op til et brag af en bluesaften med god swingende og intens musik!