Musik

Dicte & The DiamondsLørdag d. 11. marts 2017 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Dicte er sanger, guitarist, komponist, producer mm. Fra 1989 var hun med i bandet ’Her Personal Pain’ - indtil hun i 1993 gik solo. I 1994 modtog hun Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat.

 

Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer. Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller cv’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier, film- og teaterroller - og blandt det seneste er en hovedrolle i den anmelderroste John Lennon teaterkoncert ”Imagine” på Aveny Teatret i København.

 

I 2006 var hun fremme med “Drømte mig en lille Drøm”, der var titelsang til DR’s Julekalender “Absalons hemmelighed”. I 2012 var hun med i den tredje sæson af ’Toppen af poppen’ på TV2 sammen med Nabiha, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Johnson, Peter Belli og Kasper Winding.

 

Den 5. februar 2016 blev Dicte igen aktuel med et album, hun kalder ’Perfume’: Hendes ottende og til dato mest ”soulede” album, hvorfra 1. singlen ’All I Want Is You’ prompte blev playlistet på P4. Senere blev albummet også ’Ugens Album’.

 

Det er blandt andet sangene her fra, vi kan høre denne aften på Kulturhuset Industrien, når Dicte og bandet ”The Diamonds” besøger os på deres Danmarkstour.

Med sig på scenen har hun Rune Kjeldsen, guitar, kor - Anna Brøndsted, keys, kor - Nicolai Munch-Hansen, bas - Jesper Elnegaard, trommer.

Der er lagt i ovnen til spændende aften!

 

Dette er sæsonens medlemskoncert, så der er ekstra rabat til medlemmer af vores støttegruppe.