Musik

Dissing & Las BandFredag d. 07. november 2014 Kl: 20:00


Medlem: 175,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Det tegner ret lyst for Dissing & Las - Det tredie udspil ’Kig op’ udkom i 2013, efter at de to singler er blevet spillet flittigt af P4 hele sommeren.

 

Lys og lethed var netop det de gik i studiet med. Det nye album skulle være en vitaminrig solskinsdag til hele landet. Og sådan er det faktisk! Og dét er noget af det spændende musik de bringer til Industrien her hvor vi er på vej mod en mørkere tid!

 

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

 

Trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.

 

Bandet har de arbejdet sammen i snart 10 år. Med og uden Povl Dissing. De har samlet indspillet 6 album 3 uden Povl og 3 med. Senest “Kig op” med eget materiale og “25 min endnu Live fra 2013” et live album, der blev nomineret til en Danish Music Award.

 

Bandet, der besøger os på Industrien, består - ud over,de 2 unge Dissinger og Las Nissen på el-guitar - af Jesper Elnegaard på trommer,  Nikolai Storr på bas. På hammond orgel og keys Michael Roepstorff.

 

Under alle omstændigheder er det et stærkt set-up, de møder frem med, så glæd jer til en god aften!