Musik

Edwin McCain Band & Melanie Dekker DuoFredag d. 11. maj 2012 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


Du kender måske ikke umiddelbart Edwin McCain, men I USA kender de ham. Her har han udgivet 11 albums, og for dem har han modtaget både platin- og guldplader. Så det er en mand med en vis pondus, vi får besøg af. Han vil nu prøve, om han kan slå igennem i Europa også.

Han har haft stor succes med sine sange i USA. En af hans sange ”I will Be” blev af over en million seere valgt som den bedste bryllupssang nogensinde. Og New York Times døbte ham ”Den store amerikanske romantiker”! Han er så kendt, at der hele tiden er mindst én amerikansk radiostation, der spiller én af hans sange! Edwin McCain kommer på Industrien med sit band - og musikstilen er i området americana/ folkrock/ country.

Som support medbringer han den canadiske singer-songwriter Melanie Dekker, som spillede på Industrien i foråret 2009. Hendes musik er energifuld og har moden dybde. Varm guitardreven musik med en frisk intelligent historiefortælling – historier til sjælen, der kommer lige fra hjertet. Med hendes rødder i pop vil du høre uforglemmelige ørehængende melodier, som du vil kunne synge længe efter hendes sæt er slut.

Sæsonen afsluttes således med en fantastisk dobbeltkoncert til en nærmest symbolsk entré.

Hjemmeside : http://www.melaniedekker.com/