Musik

EivørTorsdag d. 27. september 2012 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Tidlig på efteråret udgiver Eivør en ny CD, som hun følger op med en række koncerter bl. a. hos os. På CD’en er 10 nyskrevne numre, alle på engelsk, og Eivør kommer på koncerterne først og fremmest til at præsentere sine nye sange fra dette album, som hun har valgt at kalde "Room".

 

På albummet kommer vi tættere ind på Eivør end nogensinde før. Sangene reflekterer hendes barndom; forundringen over det nære og det fjerne, kærligheden, opbrud og det tomrum som sorgen efterlader i hjertet, når man mister en, man elsker. En del af sangene er skrevet efter at Eivør for lidt over et år siden meget pludseligt og uventet mistede sin kære far, og det har sat sine spor på albummet. Sangene afspejler et dybt savn, men er samtidig fulde af håb, lys og accept.

 

Ved koncerten præsenterer Eivør musikken sammen med sit splinternye band bestående af Mikael Blak på bas og Jeppe Gram på trommer.

 

Sidst vi havde Eivør på besøg på Industrien var det en intens og fin koncert, som vi var flere, der talte en del om med glæde bagefter. Eivør er en fantastisk og udtryksfuld sanger - så kom forbi Industrien denne torsdag aften, og få dig en god oplevelse, du vil huske!

 

Videoerne her under viser to meget forskellige og intense sider af denne fantastiske kunstner.