Musik

Elvis - Henrik Busborg & The Devils



Lørdag d. 19. november 2016 Kl: 21:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Henrik Busborg er dobbelt dansk mester i Elvis, og i 2012 blev han også kåret som Nordens bedste.

 

Bag sig har han et rutineret band, der af folk i Elvis Presleys egen omgangkreds er blevet rost til skyerne. Således har Elvis’s tourmanager, Charles Stone, og ”Kongens” egne korpiger, the Sweet Inspirations kun haft superlativer til overs for bandets musikalitet og overskud.

 

Der er kælet om alle detaljer fra smykker og dragter til instrumenter og sceneoptræden. Showet er en totaloplevelse, der bringer tankerne hen på Aloha from Hawaii i 1973 eller Las Vegas i 1970’erne.

 

På bandets omfattende balkort står optrædener for bl.a. Kronprins Frederik og den amerikanske ambassadør. I 2015 har Henrik Busborg & the Devils spillet for mere end 3.000 glade gæster til det anmelderroste show ”Elvis at the Symphony” - en opsætning med Odense Symfonieorkster og mere end 80 musikere på scenen.

 

Denne koncert indgår i årets julefrokost-arrangement, som vi afholder i samarbejde med Hotel Aarup Kro. Derfor starter koncerten først kl. 21.

 

Du kan købe billetter til koncert + julefrokost - og til koncert uden juleforkost - på vores hjemmeside. Prisen for koncert + julefrokost er for medlemmer 275 kr. og for ikke-medlemmer 300 kr. (læs mere på billetsiden.) 

 

Vi vil understrege, at vore julefrokostkoncerter plejer at være ret livlige - og at baren er åben under koncerten.