Musik

Erann D D TrioLørdag d. 06. maj 2017 Kl: 20:00


Medlem: 225,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Med en top tunet stemme, som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann DD fundet tilbage til sine rå soul rødder, som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra.

 

Samtidig fik Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, som udkom tidligere på året. Det indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser. Alle kendte og elskede sange, som selvfølgelig også vil kunne opleves live med Erann DD.

 

Erann DD Trio er et funky band, som består af nogle af dedikerede soul musikere fra Thomas Helmig, Gnags, Toppen af Poppen orkesteret, Antonellis. Kom og nyd hans positive, følsomme og funky soul stil, der gør ham til en af de ypperste, mandlige, sangere, vi har herhjemme.

 

Oplev de store hits, Erann’s soulfulde sange og smagsprøver på de helt nye babies, når Erann DD Trio kommer forbi Kulturhuset Industrien.