Musik

Erik Grip - 60 års fødselsdags koncertFredag d. 07. september 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 180,00 kr.


Erik Grip er en af Danmarks bedste og mest kendte trubadurer. Med sit særkende: Det dejlige velklingende guitarspil - og de gode iørefaldende meningsfyldte sange - er han en stemningsformidler, der formår at snige sig ind lytterens hjerte.

En koncert med Erik Grip er således en særlig intens og givende oplevelse.
Erik Grip har været på banen i snart mange år. Han plade debuterede i 1975 med ”med Lp’en Frank Jæger Viser”. Der efter gik det slag i slag med LP’er med titler som ”Blidt forsvinder natten” (1977), ”Måske har du det li´som jeg” (1979) m . fl. Frem til ”De levendes Land - N.F.S.Grundtvig” (1983). Ja, og udgivelserne er kommet i en lind strøm helt frem til i dag!

I alt har Erip Grip – igennem over 40 år - udgivet mere end 20 LP/ CD’er.
D. 1. juni 2007 har han i anledning af sin 60 års fødselsdag udgivet cd’en ”As happy as all the birds/ Glad som alle fuglene”. Så mon ikke at vi kommer til at høre nogle af sangene der fra, når han besøger os på Industrien.

Erik Grip er en kunstner, der ofte har forenet litteraturens gode lyriske tekster med gribende ørehængende selvkomponerede melodier. Han har således i tidens løb sat melodier til tekster af PH, N. F S. Grundtvig, Sigfred Pedersen, Morten Nielsen, Emil Aarestrup – og mange flere. Lige som han også har haft et nært samarbejde med Jan Toftlund og Peter Abrahamsen.

Gennem årene har hans publikum glædet sig over sange som: ”Rose”, ”Velkommen i den grønne Lund”, ”Små Hjul” og ”Åbent Landskab”. Listen af yndlingssange er rigtig lang.

Det er en livserfaren mand – still going strong - med glimt i øjet, noget på hjerte og indsmigrende melodier, som publikum får lejlighed til møde i tæt samspil med Henrik Gunde på Industrien i dette efterår. Der venter noget godt!.