Musik

Ester Brohus TrioFredag d. 17. april 2015 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere.

 

Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sine numre gennem de mange skæbner, hun har mødt på sin vej.

 

Pressen kalder hende den kvindelige Johnny Cash, ikke mindst fordi hun i flere år ved juletid har spillet for de indsatte på landets åbne og lukkede afdelinger.

 

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene, rejserne til USA og livet som sangskriver er blandt andet, hvad sangerinden kan tilbyde, når hun giver en koncert med sit yderst velspillende band.

 

Ester Brohus har sunget og spillet for publikum i hele Danmark, lige fra små lokale scener til de helt store festivaller. En aften med Ester Brohus byder på et bredt udvalg af egne sange, hvor der altid er knyttet anekdoter til. Der er også plads til Esters egne favoritter fra store udenlandske kunstnere, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske bluesmusik, som danner rammen for den musikalske legeplads.

 

Ikke to koncerter er ens. ”Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær´,” plejer Ester at sige, og det er præcis derfor, en aften med Ester Brohus altid er noget særligt. Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er - og det er dét, vi glæder os til opleve på Industrien i Aarup denne aften!