Musik

Evil Sons of The Blues feat Lucy WoodwardFredag d. 13. april 2018 Kl: 20:00


Medlem: 115,00 kr.


Ikke medlem: 140,00 kr.


Evil Sons of the Blues feat Lucy Woodward

Med den nordjyske mundharpevirtuos Poul Ewald og den fremragende guitarist Søren Bøje som indpiskere, og med den unikke sanger Ulrik Fromholt i front, leverer Evil Sons of The Blues det mest dynamiske og udadvendte show, der er set på den danske bluesscene. Der bliver spillet uden sikkerhedsnet - med et nærvær og en tilstedeværelse i nuet, så alle må overgive sig.


Bandet har spillet sammen i mere end 30 år og har tidligere optrådt under navnet Det Blå Blues Band.
Medlemmerne har i tidens løb spillet med gud og hvermand på den danske musikscene, bl.a. Lone Kellermann, Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet og Billy Cross, så det er folk, der kan deres ting, og når de mødes i Evil Sons of The Blues, er det kærligheden til bluesmusikken, der sætter dagsordenen.

 

Bandet består af:
Poul Ewald: Mundharpe, perkussion og sang
Søren Bøje: Guitar og sang
Ulrik Fromholt: Sang og Guitar
Bo Gryholt : Bas
Rene Dam: Trommer

 

Poul Ewald har spillet med mange forskellige amerikanske bluesmusikere, bla Memphis Slim, Guy Forsyth og folk fra Koko Taylors Bluesmachine... 

 

Så glæd dig til en sand dansk mundharpevirtuos med et fantastisk blues band.

 

Sangerinden Lucy Woodward som speciel guest 

Vi er stolte over at kunne præsentere Lucy som særlig gæstesangerinde ved koncerten. 
Det er et kæmpe scoop!

Lucy Woodward er fra New York og turnerer for tiden i USA og Europa.

 

Lucy er utæmmelig og svær at sætte i bås men hun bevæger sig mellem genrer som jazz, soul, pop, roots og blues, men hele tiden med en personlig indgang til sangene.

Lucy er en sangerinde der udstråler power, karisma og med en vældig spændvidde i det vokale. Sikkert ikke uden grund at hun har været korsanger for prominente navne som Rod Stewart, Joe Cocker, Céline Dion, Chaka Khan etc.

 

Lucy er nyere i dansk sammenhæng, men har tidligere turneret i DK – blandt andet på Aarhus Jazz Festival og Jam Days, og med Tiptoe Bigband.

 

Det bliver umådeligt spændende at opleve på en så intim scene som Industrien kan tilbyde sammen med blues bandet Evil Sons of The Blues.