Musik

FolkeklubbenLørdag d. 19. marts 2016 Kl: 20:00


Medlem: 185,00 kr.


Ikke medlem: 210,00 kr.


Udsolgt
Hjemmeside

Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

 

Danmarks mest turnerende trio lever op til sit rygte og er på deres til dato mest omfattende - og aldrig afsluttede tour rundt i landet. Under titlen ”Guldkants-tour – en Danmarksfilm fra Slesvig til Hirtshals Kro” fortsætter Folkeklubben, hvor de aldrig har sluppet – med at turnere! For som de siger: ”Er der noget 3,5 års konstant turné har lært os, er det, at der findes et land udenfor København. Og dét som i medierne beskrives som et dødt og depraveret udkantsland, har vi oplevet som det stik modsatte:

 

Det er i udkanterne, at nærværet og fordybelsen hersker. Hvor du kan høre en knappenål falde. Hvor ildsjælene, freaksne og filantroperne og de smukkeste spillesteder holder til. Hvor der er udsolgt, fordi folk støtter op om de lokale steder og tiltag. Hvor maden og øllet er eksotisk. Hvor bandet bliver taget imod, som var de The Beatles, der vendte hjem til Liverpool.”

 

Sådan var det også da de besøgte os og gav en bragende god koncert for et par år siden! Så glæd jer til endnu en fantastisk koncert med den hjertevarme musikalske trio.