Musik

Gary Snider - spiller Leonard Cohen sangeFredag d. 12. oktober 2018 Kl: 20:00


Medlem: 115,00 kr.


Ikke medlem: 140,00 kr.


2016 blev året, hvor vi mistede sangeren og digteren Leonard Cohen, men vi har stadig Gary Snider.

Han bor endda i Danmark og har de sidste par år begejstret fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Leonard Cohens fantastiske sange.

Og faktisk har han og Leonard Cohen ikke så lidt til fælles. De er begge født i Canada med jødisk baggrund, med musikalske mødre og mistede begge deres fædre tidligt og rejste tidligt ud i verden for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land.

Gary Snider fortolker en lang række af Leonard Cohens kendte og elskede sange - gamle såvel som nyere. Han leverer dem med varme, humor og stor kærlighed. Gary synger Cohens sange i sin egen fortolkning, som samtidig ærer Leonard Cohen på smukkeste vis.

Gary Sniders band består af 2 korsangere, Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen, Jan Møller på keyboard og Tom Lindby på trommer mm.

Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

---------------------------------------------------------

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter. Læs mere om bl.a. pakkepriser på flisen "RåstofKoncert" - på linket her.