Musik

Gitte HænningFredag d. 30. oktober 2009 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 250,00 kr.


Gitte Hænning fortæller sin historie gennem musikken.

Hun har igennem årene fået utallige opfordringer til at lave koncerter i Danmark. Men hvad skulle hun synge!? Jazz, pop, musicals, viser!!??

Hun behersker det hele, og da de tyske slagere af gode grunde ikke er så kendte i Danmark, har hun ofte været i tvivl, hvad hun skulle byde på.

Sidste år gav hun en koncert, hvor hun via musikken fortalte om sit liv.

Det er der kommet mange reaktioner på, og dagen efter kunne man læse i avisen ”Lysende stjernestunder med en verdensstjerne”.

”Giftes med farmand” og ”Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin.

F.eks. har Gitte Hænning haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968.

Gitte Hænning har gennem årene arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen – og den helt store succes oprandt, da hun blev spurgt, om hun ville være med til et 3-ugers engagement i Berlin sammen med svenskeren Siw Malmkvist og nordmanden Wenche Myhre. Kombinationen af ballader, jazz, rock, sketches og slagerhits blev så stort et hit, at de 3 uger blev forlænget til 3 år.

Gitte Hænning står nu på dansk grund igen – og sammen med sin pianist optræder hun på Industrien. Repertoiret er en koncertpalet af numre fra specielt den sidste del af hendes lange karriere. Vi tror, der er mulighed for at opleve en stjernestund af de mere sjældne den aften på Industrien.