Musik

GrãdaFredag d. 07. november 2008 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 120,00 kr.


Gráda er p.t. et af Irlands mest spændende og moderne live folk bands. Gráda spiller traditionel og oprindelig irsk dansemusik, iblandet visse jazz og pop/ rock elementer.

Bandets særkende er sammenspillet mellem fløjte og violin bakket op af bassen og guitarens insisterende rytme. Dette bliver så blandet op med smukke iørefaldende sange med flerstemmigt kor.

Alt i alt opstår en moderne form for irsk folkemusik, der på levende vis demonstrerer at ny irsk folkemusik har langt flere kvaliteter, end de vi kender fra den traditionelle musik.

Gráda kommer fra byerne Dublin and Galway i Ireland. Gruppen består af Alan Doherty: diverse fløjter & sang, Andrew Laking: double bass & sang, Nicola Joyce: sang & bodhran, Gerry Paul: akustisk & elektrisk guitarer & bouzouki, & sang, Colin Farrell: violin & sang.

Der er lagt på til medrivende aften på Industrien i Aarup med iørefaldende og velspillet musik fremført af særdeles dygtige musikere, der spiller med hjerte – og med stor virtuositet - på deres instrumenter. Og synger dejligt og flot!