Musik

Grace James med band - RåstofLørdag d. 24. februar 2024 Kl: 20:00


Medlem: 125,00 kr.


Ikke medlem: 150,00 kr.


GRACE JAMES – WILD FIRE TOUR 2024 

 

Dansk indiefolk-duo med stærke vokaler og fantastiske sange

 

Den nye danske indiefolk/rock-duo Grace James og deres fremragende band er klar til at besøge spillestederne med deres nye EP (oktober 2023), med flere nye singler på vej. Duoens varemærke er de henførende sange, den gode melodi og de håndspillede stemninger.

 

Duoen består af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, som i fællesskab skriver, spiller og synger deres sange med tråde til en gylden periode i musikhistorien. Deres single ”Wildfire” oser af musikalitet, og der kan umiskendeligt høres referencer til nogle af genrens største bidragsydere som: Crosby, Stills, Nash & Young samt Fleetwood Mac, men også Mumford and Sons og The Luminiers. 

 

Om Grace James - Med en lyd, som er forankret i både det undersøgende og det spændstigt lyriske, indeholder Grace James' musik en masse moderne elementer og et distinkt, nordisk udtryk. Grace James minder os om noget, vi har hørt før, men fremtoner samtidigt ganske nyplukket og superdelikat.

 

Der er ingen tvivl om, at Grace James står foran deres absolutte gennembrud herhjemme. Grace James ikke bare skriver godt. De synger fremragende, og så er de uhyggeligt velspillende.

 

Med andre ord har Grace James hele pakken. Det er bare at få pakket den ud i en fart....

 

- - - - - - - - - - 

 

Vi har valgt at lave denne koncert som en ”RåstofKoncert – Musik på vej”. 

 

RåstofKoncerter er for up-coming musikere med stort potentiale.