Musik

Guy Forsyth TrioTorsdag d. 11. februar 2016 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


Guy Forsyth og hans band leverer en helt særlig blanding af blues og americana. Eller sagt på en anden måde: Deres musikalske udgangspunkt ligger i området fra Delta-blues til Chicago og Texas – og med en sound, der bevæger sig i den tunge, sumpede ende af blues-skalaen.

 

Guy Forsyth er fra Kansas, men bor i Austin, Texas, hvorfra han turnerer rundt i hele USA - og efterhånden mere og mere i Europa. Guy selv spiller både på akustisk, elektrisk og slideguitar, ukulele, sav og mundharpe og synger både råt og med varme.

 

Som 16-årig fik han på det nærmeste en åbenbaring, da han hørte Robert Johnson i radioen. Så var der ingen vej udenom guitaren og folk- og bluesmusikken. Siden har han været ”on the road” og har indspillet adskillige albums - og vundet en del forskellige Austin Music Awards.

 

Det nyeste skud på stammen udkom i september 2012 og hedder ”The freedom to Fail”.

 

Guy Forsyth’s musik har udviklet sin blanding af americana og blues, så han efterhånden er mere Tom Waits end Hound Dog Taylor. Samtidig har hans band med baggrund i dets heftige turné-aktivitet udviklet sig til at være noget af det mest tæt sammenspillede, der overhovedet findes på blues-scenen i dag.

 

Guy Forsyth besøgte Industrien i 2006, hvor han gav et brag af en koncert! Så er du til det dér tætte, svingende - og også melodiøse bluesmusik, så er her en oplagt mulighed for at opleve en af de rigtig gode ”from over there”!