Musik

HP Lange m. band & speciel guest James LovelessLørdag d. 06. oktober 2018 Kl: 20:00


Medlem: 150,00 kr.


Ikke medlem: 175,00 kr.


HP Lange & Band med gæst James Loveless

2018 er jubilæumsår for HP Lange. I 30 år har han været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne.

Seneste cd - Travelling Man Blues - fra 2016 har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering.

Han droppede i sin tid ud af musikstudiet ved AUC for at starte et liv som musiker på landevejen. Han har boet et halvt år i Louisiana og Mississippi og mødte musik og musikere, der kom til at betyde enormt meget for hans udvikling. I 1995 udgav han sit første album og det er blevet til nu i alt 11 albums i eget navn. At han de senere år er blevet tildelt flere priser som årets bluesmusiker, vidner om en konstant tilstedeværelse.

Det er et glædeligt gensyn med HP Lange på Industrien, hvor han før har spillet i forskellige sammenhænge. Denne gang optræder han med band og med en særlig gæst James Loveless.

James Loveless har som baggrund sin opvækst i Florida USA, hvor han sang gospel og blues i kirkekor og R&B bands - og hans videre karriere i DK i bla. Shades Of Blue.

Denne aften på Industrien vil byde på intime akustiske afdelinger og fuldt band med det sædvanlige energiske mix af Delta blues, gospel og mountain music.

Bandet består af:
H.P. Lange: Vocal, guitar - Dave Stevens: Kontrabas - Jens Kristian Dam: Trommer - Niels Bonefass: Banjo,fiddle - James Loveless: Vocal.