Musik

HUSHLørdag d. 14. april 2007 Kl: 20:00


Medlem: 0,00 kr.


Ikke medlem: 200,00 kr.


Med et nyt album på gaden i starten af 2007 er HUSH så aktuelle som nogensinde.

Debut`en "A lifetime" fra 2004 blev en solid succes, især singlerne "If you go breaking my heart" og "If I was" ( ugens uundgåelige på P3 ) blev flittigt spillet på landets radiostationer. Stilen er stadig "country-rock" og det er stadig Dorthe Gerlach`s suveræne stemme, der er i front. HUSH har bl.a. spillet i USA, Canada og England, men nu er det altså "Industrien" i Aarup, der står for tur, og her skulle der være mulighed for både et genhør med de gamle hits fra "A lifetime" og de nye dugfriske perler fra 2007 udgivelsen.

Forhåndsanmeldelserne er storslåede, sådan lød det f.ex. efter den sidste koncert i Odense:

10-11-06 21:53 Koncert i Odense d. 8.11.06 Tine

Kære Hush!
Kan bare ikke blive træt af at høre jeres musik. Hørte jer i Assens d. 18.11. sidste år, har siden totalt slidt jeres CD op og blev så glad til jeres koncert i Odense i onsdags - over at I spillede alle de "gamle" numre på nær et - og ikke mindst fordi jeres nye sange lyder lige så fantastiske, at det er umuligt at vente til efter jul.
Det var dejligt forfriskende at få ny lyd på nogle af de gamle sange. Fantastisk guitarspil!! Og Dorte, du synger, så selv englene må græde og få gåsehud - jeg gør ihvertfald. Tak for det.
Tine